Prva zmaga v zeleni skupini

by admin

To soboto so naše odbojkarice pričele s tekmami v zeleni skupini v 1. DOL in takoj na začetku zabeležile prvo gostujočo zmago. V Ljubljani so se pomerile z ekipo UOK Vital, ki je v zeleno skupino iz rednega dela prinesla največ točk.

Tekmo so naša dekleta začela zelo bojazljivo in prve točke niso nakazovale razpleta, kot smo ga bili priča na koncu. Domačinke so hitro povedle za 6 točk in Formiske so potrebovale do sredine niza, da so Vitalovke ujele. Do drugega tehničnega odmora je bila igra izenačena, nato pa naše več niso prepustile točke in zmagale na 17.

Drugi niz je bil podoben prvemu, a z razliko, da je konec niza pripadel domačinkam. V tretjem pa so 4MIS-ke ponovno strnile vrste, naredile zelo malo napak in uspele povesti z 2:1 v nizih. Četrti niz, ki bi lahko našim že prinesel vse tri točke, so ponovno bolje začele Vitalovke, in prednost držale do končnice niza. Naše odbojkarice so se proti koncu še uspele približati, a za presenečenje je bilo niza prehitro konec. O zmagovalcu je tako odločal peti, skrajšan niz.

Stalnica tekme se je ponovila tudi v tem nizu. Vitalovke so povedle s 5:3, a po tem so se 4MIS-ke ponovno prebudile in zaigrale na način, ki jim je na koncu prinesel pomembno zmago in dve novi točki.

Stanje na lestvici je po prvem krogu izredno zanimivo. Medtem, ko zadnje uvrščeno moštvo iz Grosuplja zaostaja že za 7 točk, je razlika med prvimi tremi ekipami le 3 točke, kar zagotavlja napetost vse do konca.

UOK Vital : Formis     2:3     (17:25, 25:18, 20:25, 25:23, 11:15)

V naslednjem krogu, ki bo že v sredo, Formiske zopet gostujejo, tokrat v Grosupljem.

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

{gallery Novice_1.DOL/1DOL_Z1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje