Začelo se je DP v mali odbojki

by Boštjan Glodež

S kvalifikacijskimi turnirji za uvrstitev v A ligo se je začelo Državno prvenstvo v mali odbojki za deklice.

V skupini G igrajo ekipe: ŽOK Ljutomer, Weiler Volley Zreče, Formis I in Formis II. Od 4 ekip se bodo 3 uvrstile v A ligo – vzhod.

Svoj prvi turnir je v Ljutomeru odigrala ekipa Formis I, ekipa Formis II bo pa svoj prvi turnir odigrala 13. 11. 2021 v Hočah, ko se bosta v prvi tekmi med seboj pomerili obe ekipi Formisa.

O turnirju je kapetanka Lana Brljak povedala: “V soboto, 16. oktobra smo imele prvi turnir v sezoni 2021/22. V Ljutomer smo se s starši odpravili ob 8.uri. Prvo tekmo smo imele proti Zrečam in jih premagale z 2:0 v setih, zatem je sledila pa še tekma proti domačinkam – ŽOK Ljutomer. V tekmo smo odšle z veliko željo po zmagi, ampak zaradi nezbranosti in lastnih napak smo tekmo izgubile z 2:0 v setih. Zadovoljne smo s svojim dosežkom vendar se zavedamo, da moramo še pridno trenirati in se učiti iz lastnih napak.”

Vsi rezultati mala odbojka – kvalifikacije za A ligo – vzhod – skupina G

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje