Oranžno zmagoslavje na martinovo

by Boštjan Glodež

V soboto, 11. 11. 2023, sta v Hočah potekala dva kvalifikacijska turnirja v mali odbojki.

Ekipa Formis I je v dveh tekmah dosegla dve zmagi.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – kvalifikacije za “A” ligo vzhod/B – skupina E

O turnirju je Gaja Babič iz ekipe Formis I povedala: “Na Martinovo soboto smo tudi tekmovalke v mali odbojki imele praznik. Na domačem igrišču smo imele tretji, oziroma naš drugi krog kvalifikacij za A ligo, ki smo se ga seveda veselile. Igrale smo proti Novi KBM Branik 2 ter Lendavčankam, ki so beležile prav tako dve suvereni zmagi kot me.  V prvi tekmi z Mariborčankami smo pokazale, da sta v vmesnem času obe ekipi pridno trenirale, ampak kljub njihovi borbenosti nismo imele težav na poti proti zmagi z 2:0. So nas pa bojevite Lendavčanke prizemljile z odličnim začetkom ter nas prisilile, da smo se zbrale in prestavile v višjo predstavo. Ko smo pokazale kako igramo kot ekipa, smo set zaključile z zmago, a smo videle, da se bomo morale na treningih še dodatno potruditi za prihodnje zmage. Je pa v drugem setu naša druga postava pokazala kaj zna in šampionsko pripeljala tekmo do zmagoslavja z 2:0 ter nas zavihtela na prvo mesto v naši skupini pred zadnjim krogom.”

Ekipa Formis II pa je kljub veliki borbenosti doživela dva poraza, a pridobila veliko novih izkušenj za naslednje tekme.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – kvalifikacije za “A” ligo vzhod/B – skupina D

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje