Zadnji turnir v A ligi

by admin

Pred starejšimi deklicami je sedaj polfinale Državnega prvenstva.

V nedeljo smo odigrali še zadnji turnir A lige deklic.  V Lendavi smo se srečali z ekipo Murske Sobote in z domačinkami.

V tretji tekmi turnirja , smo se pomerili z ekipo Murske Sobote.  Zaradi bolezni smo bili na turnirju brez Zoje, Amande in Žive.  Naja pa zaradi bolečin v preponi ni nastopila. Proti zadnji ekipi v skupini smo zato nastopili v malce spremenjeni postavi. Priložnost so dobile vse punce. Seta smo zmagali na 12 in 9.

Drugo tekmo smo odigrali proti domačinkam. Te so prikazale zelo borbeno igro. Že v prvi tekmi so veliko preglavic povzročale tretji ekipi naše A lige Zrečam. Z malo eksperimentiranja in seveda z igranjem vseh punc, ki so bile danes prisotne , smo v obeh setih na koncu dodali plin in ju zmagali na 19.

Po presenečenju v Slovenj Gradcu, kjer je ekipa Korvolley odvzela niz Braslovčam, smo postali uspešnejša ekipa vzhoda. Tako naj bi bile naše nasprotnice v polfinalu deklice iz Kamnika, Bleda in Slovenj Gradca.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … “A” liga – starejše deklice – vzhod B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2018_19/liga_6krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje