Zmagovalke turnirja zaustavile naše minice

by Boštjan Glodež

V nedeljo, 7. 1. 2024, je v Šempetru potekalo 6. Odprto prvenstvo Slovenije v mini odbojki, kjer so nastopili vsi najboljši slovenski odbojkarski klubi in trije iz Hrvaške.

Med 32 ekipami, ki so bile razdeljene v 8 skupin, sta nastopili tudi 2 naši ekipi. Po odigranih 3 tekmah v skupini sta obe ekipi zasedli prvo mesto v svoji skupini. Mlajše so v 1/8 finala, po treh zmagah v skupini, izgubile z deklicami iz ŽOK Triglava. Ekipa Formis I pa je v 1/4 finalu po napetih dveh nizih izgubila z ekipo ŽOK Ivanec (Hrvaška), ki je na koncu osvojila turnir v Šempetru.

O turnirju je Kaja Brljak iz ekipe Formis I povedala: “V nedeljo, 7. 1. 2024, smo se odpravile na turnir v Šempeter, naše tekme so igrale v Preboldu. Prvo tekmo smo imele z ekipo Calcit I, ki smo jih premagale z 2:0 v setih. Po tekmi smo imele odmor, po katerem smo imele tekmo z ŽOK Triglavom, ki smo jih premagale z 2:0 v setih. Mlade Jesenice pa smo premagale avtomatsko, saj niso prišle na turnir in tako smo zasedle prvo mesto v skupini. Šle smo na kosilo v Šempeter, ko smo ga pojedle, smo se odpravile nazaj v dvorano in se začele ogrevati za 1/8 finala. Igrale smo proti Cratis Varaždin in tudi njih smo premagale z 2:0 v setih. V 1/4 finalu smo igrale še zadnjo tekmo proti ŽOK Ivanec, saj smo na žalost izgubile z 2:0 v setih. Na koncu se je izkazalo, da smo izgubile proti končnim zmagovalkam turnirja. Zahvala pa gre tudi našim staršem za navijanje in našemu trenerju Boštjanu.”

Razpored in vsi rezultati na Odprto prvenstvo Slovenije v mini odbojki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje