Prvakinje 1B. DOL za ženske

by Boštjan Glodež

18. tekem in 17. zmag za končno prvo mesto v 1B. DOL za ženske za sezono 2020/2021.

V zadnji tekmi rednega dela so Formiske gostile ekipo Calcit Volley II in po lepi igri obeh ekip zabeležile zmago s 3:1 v nizih.

Več o tekmi na Formis : Calcit Volley II

O zadnji tekmi in sezoni je Žana Godec povedala: “Za nami je še zadnja tekma rednega dela 1B. lige, na kateri smo prikazale dobro igro, kljub prvemu setu, kjer je prevladala nervoza in nezbranost. Na srečo smo to uspele popraviti v naslednjih setih in si priigrale novo, zelo pomembno zmago. Skozi sezono smo kazale odličen odnos ter ekipni duh, kar nam je pomagalo pri osvojitvi zastavljenega cilja. Sezone še zdaleč ni konec, saj se bomo že v soboto pomerile z ekipo Ankarana in se borile za vstop v Sportklub odbojkarsko ligo.”


Končna lestvica 1B. DOL za ženske za sezono 2020/2021

V soboto, 27. 2. 2021, je že na razporedu prva tekma 1/8 finala, ki se igra na dve zmagi. Prva tekma z ekipo iz Ankarana bo ob 18. uri v Hočah. V sredo, 3. 3. 2021, sledi druga tekma v Kopru, morebitna tretja odločilna tekma pa je na razporedu v soboto, 6. 3. 2021, prav tako v Kopru.

Weiler Volley Zreče

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje