Adela Škoflek # 4 (libero)

by admin

Ekipo članske in mladinkse ekipe za prihodnjo sezono smo lani uspeli okrepiti tudi na poziciji libera. V veliko veselje nam je, da vam lahko predstavimo Adelo Škoflek. Adela je slovenska kadetska reprezentantka – U18. Prihaja iz OK Weiler Volley Zreče. Adela ni samo odbojki predana športnica, ampak je tudi oseba, ki zori v vseh pogledih in se razvija v vrhunsko igralko. Veseli smo, da se je odločila za naš klub, želimo ji, da se pri nas odlično počuti, da se veseli življenja in da max. uživa v odbojki.

Ob prihodu nam je namenila par besed o sebi in prihodnosti v klubu: Sem mlada 18-letna odbojkarica, zelo zagnana, pozitivna in samokritična igralka, ki si vedno zastavi zelo visoke cilje. Veselim se moje prve in verjamem da zelo uspešne sezone v odbojkarskem klubu Formis, kamor bom vložila veliko truda, energije, predvsem pa dobre volje in pozitivne energije. 

Naj se zgodba o uspehu Formis 2022 začne.

Adela dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje