Brez praske iz Braslovč

by Boštjan Glodež

Brez izgubljenega niza do petnajste zmage v sezoni 2020/2021.

V izenačeni tekmi, kjer sta obe ekipi prikazali lepo borbeno igro, so več zbranosti ob koncu vsakega niza prikazale naše mlade Formiske in se tako veselile zmage s 3:0 v nizih. S to zmago so Formiske potrdile igranje v končnici, ki se s tekmami 1/8 finala začne v soboto, 27. 2. 2021.

Več o tekmi na Braslovče : Formis

O tekmi je kapetanka Žana Ivana Halužan Sagadin povedala: “V današnjo tekmo smo vstopile z veliko pozitivne energije in želje po zmagi. V začetku je bila igra zelo izenačena, vendar smo na koncu uspele povesti me. Po treh res napetih setih smo se veselile zmage s 3:0. Do konca nas čakata še dve pomembni tekmi, na katerih bomo prav tako morale pokazati našo najboljšo igro, kar pa nestrpno pričakujemo in se že veselimo.”

Lestvica 1B. DOL za ženske

V sredo, 17. 2. 2021, gostujejo Formiske v Puconcih, nato pa sledi v soboto, 20. 2. 2021, še zadnja tekma rednega dela v domači dvorani z ekipo iz Kamnika.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje