Ljubno s Tino premočno za Formis II

by admin

To soboto se je ekipa Formis II v prekrasnem vremenu odpravila na tekmo v Ljubno ob Savinji. Nasprotnice so na lestvici uvrščene visoko tako, da so bila lahko naša dekleta pred tekmo sproščene, saj bi vsaka točka pomenila velik in nepričakovan uspeh.

Že začetno segrevanje pa je pokazalo, da bo to zopet tekma ene igralke proti naši ekipi. Nekdanja prvoligaška igralka Tina Bukovec, je z močnimi in natančnimi udarci vnašala strah in zmedo v našo ekipo.

Zaradi prestrašenega začetka se je prvi set, kljub solidni igri končal z zmago domačink na 14. Ekipa Ljubna je s Tino z istim tempom nadaljevala tudi v drugem setu. Ko so naše mlade 4MIS-ke spoznale, da se da igrati tudi proti takšni igralki in ekipi, so začele dosegati točke, a žal premalo, da bi lahko naredile kaj več in dobile niz. Drugi in tretji niz sta se tako tudi končala z zmago Ljubna na solidnih 20 točk.

Po seriji tekem z vodilnimi ekipami prvenstva prihajajo sedaj tekme z ekipami, ki so nam bliže in so ob dobri igri tudi premagljive. Že naslednjo soboto v Hočah gostuje ekipa iz Mozirja.

KLS Ljubno : Formis II     3:0     (25:14, 25:20, 25:20)

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje