Deklice I v A, deklice II pa v B ligo

by admin

V nedeljo je bil odigran še zadnji, 4. krog v kvalifikacijskih skupinah, kjer sta igrali tudi dve skupini Formisk. Hoče so gostile oba turnirja in naše deklice so se tokrat lahko predstavile še domačemu občinstvu.


Deklice I:

Prva ekipa deklic, ki v letošnji sezoni ciljajo na najvišja mesta, ponovno z nasprotnicami niso imele posebnih težav. Rutinirano so opravile z vrstnicami iz Lenarta in Malečnika ter se s šestimi zmagami in brez izgubljenega niza zanesljivo uvrstile v A ligo.

Rezultati turnirja:

Formis I : Zoja 2:0 (25:18, 25:09)
Zoja : Galeja-Branik 0:2 (16:25, 18:25)
Galeja-Branik : Formis I 0:2 (10:25, 13:25)

Vse rezultate in končno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

 

Deklice II:

V skupini H, kjer so igrale deklice Formis II, je bilo bolj napeto. Prvo mesto v skupini si je že zagotovila ekipa iz Zreč, drugega potnika pa so odločali medsebojni obračuni ekip Nove KBM Branik, Turbine in Formis II.

V prvi tekmi so mlade Formiske pokazale borbenost, ki pa je bila žal dovolj le za en niz proti ekipi Nove KBM Branik. S porazom so izgubile možnost za uvrstitev v A ligo, so pa z zmago nad ekipo Turbine v zadnji tekmi pokazale, da je na njih potrebno resno računati v naslednji sezoni. S kaljenjem bodo tako nadaljevale v B ligi.

Rezultati turnirja:

Formis II : Nova KBM Branik 1:2 (18:25, 25:22, 06:15)
Nova KBM Branik : Turbina 2:0 (25:22, 25:21)
Turbina : Formis II 0:2 (06:25, 25:27)

Vse rezultate in končno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

    Galerija slik Deklice I (foto: Sara Repnik):{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2014-15/I/kv-4krog}

Galerija slik Deklice II (foto: Sara Repnik):{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2014-15/II/kv-4krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje