Začelo se je DP v mali odbojki

by admin

V soboto, 13.12.2014, se je začelo državno prvenstvo v mali odbojki za sezono 2014/2015. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 63 ekip iz vse Slovenije. Ekipa Formis mala I  je turnir 1. kroga igrala v Mežici, ekipa Formis mala II pa v Zrečah.

V Mežici so naše mlade odbojkarice z dvema zanesljivima zmagama osvojile prvo mesto na turnirju.
Trener Darko je o turnirju v Mežici povedal: »Po začetni tremi je igra stekla tako kot smo želeli. Na prvi tekmi proti drugi ekipi NKBM smo imeli na uvodu prvega niza nekaj problemov z natančnim napadom. Potem pa je prišla do izraza razlika med ekipama, tako da smo tekmo gladko dobili. Nekaj več težav smo imeli z odporom domače ekipe. Vendar smo tudi na drugi tekmi opravili domačo nalogo in turnir zaključili z dvema zmagama«.

Na turnirju v Zrečah so Formiske, kljub boleznim in dejstvu, da so nekatere sploh prvič igrale pravo tekmo, v prvi tekmi z 2:1 v nizih premagale ekipo Galeja – Branik. V drugi tekmi so jih čakale domačinke, ki niso dovolile nikakršnega presenečenja ter so tekmo po pričakovanjih dobile z 2:0 v nizih. Tako so se Formiske v zadnji odločilni tekmi za napredovanje v 2. krog še enkrat pomerile z ekipo Galeja – Branik. Zmage z 2:1 v nizih in napredovanja so se veselile naše mlade odbojkarice.

Turnir 2. kroga bo potekal v soboto, 10.01.2015, ko bomo lahko v prvi tekmi turnirja spremljali »spopad Formis«.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje