Mladinke odprle novo sezono

by Boštjan Glodež

V nedeljo, 24. 9. 2023, se je s kvalifikacijskimi turnirji za mladinke začela tekmovalna sezona 2023/2024.

Ekipa Formis I je že neposredno uvrščena v 1. ligo vzhod za mladinke, ekipa Formis II pa je v Hočah igrala na turnirju za uvrstitev v 1. ligo. Po zmagi in porazu si bodo naše mlade Formiske poizkušale priigrati uvrstitev v 1. ligo v nedeljo, 1. 10. 2023.

O turnirju v Hočah je kapetanka Eva Krajnc povedala: Danes, 24. 9. 2023, so se začele mladinske kvalifikacije. Dan smo začele s tekmo proti Prevaljam. Nasprotnice nam niso predstavljale velike ovire in gladko smo prišle do prve zmage. Z naslednjo tekmo, smo za nasprotnice dobile dekleta iz Ptuja in že na segrevanju je bilo opazno, da bojo kot nasprotnik težavnejše. Na žalost nam na koncu ni uspelo priti do zmage, je pa v igri bilo videti borbenost in zagriženost za vsako točko. Na koncu smo bile ponosne na našo igro, naslednji teden pa nas čakajo dodatne kvalifikacije za prvo ligo.”

Razpored in rezultati na mladinke – kvalifikacije za 1. ligo – vzhod – 1. krog – skupina B

V 1. ligi vzhod so že: Formis I, Braslovče, Nova KBM Branik I, Šempeter, Zreče in Ptuj.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje