Deklice iz prvega mesta v polfinale

by admin

Z zadnjim krogom, ki so ga deklice to nedeljo odigrale doma v Hočah, se je končalo tekmovanje v A ligi V1. Do zadnjih tekem so bile v igri za napredovanje še tri ekipe in prav te tri ekipe so se tudi pomerile v medsebojnih obračunih.

Nova KBM Branik in Formis sta imeli enako izhodišče, vsaka ekipa s po enim dosedanjim porazom, ekipa Murske Sobote pa bi za napredovanje potrebovala dve zmagi.

Že prva tekma dneva, v kateri so se pomerile domače 4MIS-ke in ekipa Nove KBM Branik, je ponudila prvi odgovor in sicer, katera ekipa se bo kot prva veselila napredovanja v polfinale. Formiske so sicer slabo vstopile v tekmo, a so se proti koncu prvega niza zbrale in nato do konca tekme nadzorovale potek ter se kot prve že veselile napredovanja.

Rezultat tekme: FORMIS : Nova KBM Branik I     2:0 (25:18, 25:16)

 

V drugi tekmi je nato Nova KBM Branik zanesljivo premagala Prekmurke ter si tudi sama zagotovila nastop v polfinalu.

Rezultat tekme: Nova KBM Branik I : Murska Sobota     2:0 (25:14, 25:11)

 

Zadnja tekma dneva med našimi deklicami in ekipo Murske Sobote je odločala le še o tem, katera ekipa si bo priigrala boljše izhodišče za polfinale. Formiske so tudi to tekmo odigrale na polno in se veselile osvojitve prvega mesta v skupini.

Rezultat tekme: FORMIS : Murska Sobota     2:0 (25:17, 25:11)

 

Vse rezultate v A ligi in končno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik (foto: Suzana Visočnik):{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2013-14/A6}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje