Minice na 3. Odprtem prvenstvu v mini odbojki tik za najboljšimi.

Čeprav letos v Šempetru nismo ubranili lanske zmage, smo se domov vrnili zadovoljni, saj nismo vedeli, kaj sploh lahko letos pričakujemo, glede na to, da državnega prvenstva v mini odbojki ni več. Na koncu smo vseeno bili malo razočarani, ker smo bili tako blizu polfinala in boja za medalje. Na koncu je zmaga med deklicami odšla v Ankaran, med dečki pa v Maribor.

O turnirju v Šempetru je kapetanka Lana B. napisala: Lepega sobotnega dne, 18. 1. 2020. Smo se z ekipo mini odbojke odpravile v Prebold na turnir. V skupini smo igrale z Mislinjo, ki smo jo premagale 25:10 in 25:5, Vital Ljubljano III, ki smo jih premagale 25:4 in 25:13  in Ankaranom, proti njim smo pa izgubile z rezultatom 14:25 in 15:25. Z drugim mestom v skupini smo se uvrstile v 1/8 finala v katerem smo igrale proti Ljutomeru, ki smo jih uspešno  premagale z rezultatom 25:20 in 25:15. Po tej zmagi smo se uvrstile v 1/4  finale v Šempetru. Hitro smo se preoblekle in samozavestne odhitele  v Šempeter. Najprej smo pojedle kosilo, ki je bilo v šolski jedilnici. Začele smo se pripravljati na tekmo 1/4 finala proti Vital Ljubljana, prvi set smo dobile z razliko 25:16 drugi set je bil Vital boljši z razliko 10:25 napočil je tretji set, ki se je igral samo do 15, končale smo z razliko 6:15 za Vital. Nobena si ni predstavljala, da bomo prišle tako daleč, zato nismo bile razočarane, saj smo se uvrstili med 8 najboljših med 32 ekipami. So pa nam veliko podporo z tribun delali naši preljubi starši.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2019_20/Sempeter}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje