Formis pustil dober vtis na prvi tekmi v Hočah

by admin

Na prvi tekmi v novi dvorani v Hočah so igralke Formis sicer izgubile, a pustile zelo dober vtis. Nasproti so jim stale igralke ekipe HIT Nova Gorica, katere so v prejšnjih sezonah z lahkoto premagovale našo ekipo. Tokrat je bilo drugače!

Kljub deževni soboti, se je v dvorani zbralo skora 400 gledalcev, ki so ustvarili izjemno vzdušje in igralkam izdatno pomagali do še boljše igre.

Začelo se je, kot smo pričakovali. Z izjemnimi servisi so si naše igralke priigrale prednost, ki je do konca niza niso izpustile iz rok, čeprav so se gostje nevarno približale. Tako kot prvi niz, ki so ga naše igralke dobile na razliko, sta potekala tudi naslednja dva. Naše igralke so povedle, gostje so se približale, na žalost pa so gostje drugi in tretji niz, zopet na razliko tudi dobile.

Upali smo, da bodo 4MISKE še zmogle preobrat v četrtem nizu, a tukaj so gostje pokazale svojo kvaliteto in ga gladko dobile.

Formis : HIT Nova Gorica     1:3     (27:25, 23:25, 24:26, 15:25)

Pogled na lestvico ni najlepši, razveseljuje pa igra, ki jo naše igralke kažejo iz tedna v teden. Ob kančku sreče in takšnih navijačih kot jih imajo, se lahko nadejamo tudi boljših rezultatov!

Več lahko preberete ….. TUKAJ.

Foto: Vasja GRMEK


{gallery Novice_1.DOL/1DOL_5}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje