Tokrat so Formiske razočale tudi z igro

by admin

Po seriji tekem, kjer so naše odbojkarice pokazale solidno, na trenutke celo izredno in borbeno igro, a so kljub temu nesrečno izgubljale točke, tega na zadnji domači tekmi poti Vitalu iz Ljubljane niso zmogle in so zasluženo izgubile. Nezbrane, naborbene in na trenutke izgubljene 4MIS-ke bodo tako za obstanek v ligi morale pokazati neprimerno več.

Odbojkarice Vitala so v 10. krogu v 1. DOL upravičile vlogo favoritinj in gladko zmagale z rezultatom 3:0. Naše odbojkarice so se jim dostojno upirale le v prvem nizu, kjer so po velikem zaostanku še zmogle dovolj moči za priključek, izenačile na 24:24, nato lovile priključek do 29:29, a so na žalost niz izgubile. Drugi in tretji niz sta bila le formalnost. Vitalovke so prevladovale v vseh prvinah igre, naše odbojkarice pa se več niso uspele pobrati.

Formis : UOK Vital Ljubljana 0:3     (29:31, 18:25, 14:25)

Več sreče in znanja bo za uspeh potrebno pokazati že prihodnjo soboto, ko odhajajo v goste v Novo Gorico.

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.


{gallery Novice_1.DOL/1DOL_10}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje