Ekipa Formis so je v 8. krogu v 1. DOL odpravila v Grosuplje, kjer so se pomerile z domačo ekipo ATK Grosuplje, ki na prvenstveni lestvici zaseda zadnje mesto. Upanje po preporodu ekipe je bilo po zmagi nad Puconci veliko, a žal se zopet ni izšlo. Derbi začelja je postregel z izenačeno igro, zmage pa so se veselile domačinke.

Prva dva seta sta bila še posebej izenačena. Prvega so na razliko dobile domačinke, drugega pa, prav tako na razliko naše odbojkarice. V tretjem smo nato vsi upali, da se bo 4MIS-kam odprlo, žal pa so naredile preveč napak in domačinke so povedle z 2:1. Upanja na preobrat je bilo konec že na začetku četrtega seta, ko so domačinke povedle z 17:4. Proti koncu niza so se jim naše približale, a za kaj več ni bilo moči.

ATK Grosuplje : Formis     (3:1)     (25:23, 25:27, 25:18, 25:21)

Naslednjo tekmo bodo 4MIS-ke odigrale že to sredo, ko se bodo ob 20.00 uri v povratni tekmi 1/4 finala za pokal Slovenije pomerile z ekipo iz Braslovč. Prvo tekmo so Braslovčanke dobile s 3:1, doma pa upamo na preobrat in preboj v 1/2 finale.

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje