Finaleee

by admin

Formis mala 1 se je z dvema zmagama uvrstila na finalni turnir državnega prvenstva v mali odbojki.

Na polfinalnem turnirju so Formiske najprej premagale Calcit Volleyball, nato pa še Novo KBM Branik ter so se tako kot prve uvrstile med 4 najboljše ekipe oz. na finalni turnir, ki bo v soboto, 13. 5. 2017. V dveh letih se v bistvu ni nič spremenilo, saj sta para polfinalnih tekem na finalnem turnirju enaka, kot sta bila pred dvema letoma na finalnem turnirju v mini odbojki. Formiske se bodo za veliki finale pomerile z Braslovčankami, drugi par pa je SIP Šempeter proti Novi KBM Branik.

O uvrstitvi v finale je Zoja V. napisala: V soboto, 8. 4. 2017, je v Stranjah pri Kamniku potekal polfinale male odbojke. Formiske male 1 smo se najprej pomerile z domačinkami in brez večjih težav suvereno zmagale oba seta. Na drugem igrišču se je proti Ljubljančankam zmage veselila Nova KBM Branik, kar je pomenilo, da nas čaka še ena težka tekma. Mariborčanke so prvi set pričele z drugo postavo, zato je naša prva štirica gladko zmagala. Drugi set smo pričele druga postava, a smo po deseti točki začele popuščati in Novi KBM je pripadal drugi set. V tretjem setu smo se spet zbrale in z burno podporo staršev porazile Novo KBM. Celotna ekipa je pritekla na igrišče in zasluženo smo se veselile zmage. Čestitke vsem soigralkam za odlično igro!

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


Ekipa Formis mala 2 je igrala na turnirju za mesta v Ljutomeru. Zmaga, poraz in zmaga je bil končni izkupiček Formisk.

Zadnji turnir za mesta bo v soboto, 13. 5. 2017, ko bodo Formiske igrale z ekipami ŽOK Ljutomer, Olimp Ljubljana in Kostak Elmont.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik Stranje:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_polfinale}

Galerija slik Ljutomer:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_4m}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje