Uspešne na domačem terenu

by admin

Ene so se uvrstile na zaključni turnir za mesta, druge pa so dobile nasprotnike v polfinalu državnega prvenstva v mini odbojki.

V Hočah si je ekipa Formis mini mini po 3 zmagah priigrala uvrstitev na »finalni turnir« za mesta oz. za 17. mesto med 52 ekipami, ki so letos začele s tekmovanjem v državnem prvenstvu v mini odbojki za deklice.

O turnirju je Ema L. iz ekipe Formis mini mini napisala: V soboto je potekal turnir v Hočah. V prvi tekmi smo igrale proti Šempetru. Žal smo prvi set za las izgubile, kljub bučnemu navijanju s tribun. Poraz nam je dal zagon, tako da smo drugi in tretji set zanesljivo zmagale. Nato smo se pomerile z vrstnicami iz Slovenj Gradca. Bile so težke nasprotnice, toda vseeno smo povedle ter zmagale. Tudi drugi in tretji set nam nista povzročala težav. Čeprav nam je z zmagama proti dvema ekipama že bilo zagotovljeno napredovanje, smo se borbeno borile proti najtežjim nasprotnicam iz Ljutomera. Vse nas je presenetilo, saj niso igrale, tako kot znajo. Drugi set je bil izredno napet. Na začetku smo vodile kar za 10 točk, na kar so nas dohitele in vse tako je bilo do set točke, ko smo na koncu zmagale s 33 proti 31. Tretji set smo izgubile. Kljub temu smo se vse zelo veselile, saj smo vse tri tekme zmagale, zdaj nas čaka še zadnji turnir, ki bo 7. maja. Bravo punce!

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


Ekipa Formis mini se bo na polfinalnem turnirju državnega prvenstva v mini odbojki, ki bo 23. 4. 2017, borila z ekipami iz Braslovč, Šentvida in Kranja za prvi dve mesti, ki vodita na finalni turnir. 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_9krog_m}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje