Polovičen izkupiček

by admin

Kadetinje 1 že v 1. ligi, kadetinje 3 blizu uvrstitve v 2. ligo.

Ekipa Formis I je igrala v Celju, ekipa Formis II v Hočah in ekipa Formis III v Murski Soboti.

V ekipi Formis I so priložnost za igro dobile prav vse igralke in prav vse  si zaslužijo pohvalo. Tokrat so bile vse zelo razpoložene za igro in to v vseh elementih igre, napravile so zelo malo lastnih napak. Za ekipo kadetinje I je tako uspešna nedelja z dvema zmagama, veseli pa način, kako so bile dosežene.

O turnirju v Murski Soboti je Neja F. napisala: V nedeljo 17.11.19 smo se kadetinje 3 odpravile v Mursko Soboto, kjer smo se med seboj pomerile ekipe Formis, ŽOK Sobota B in S Volley Dravograd. Prvo tekmo smo igrale z Mursko Soboto. Prvi set smo suvereno dobile, nato pa smo v drugem setu žal prikazale slabšo igro in le tega izgubile. Tudi v tretjem setu nam igra ni stekla, kot bi želele, kar je nasprotna ekipa izkoristila in upravičeno zmagala. Poznalo se nam je tudi, da smo bile oslabljene, saj zaradi bolezni in poškodbe nista mogli nastopiti dve igralki, ki sestavljata prvo postavo. Nato je sledila tekma z Dravogradom, kjer pa smo prikazale boljšo igro in tako zmagale z izidom 2:0. Po končani tekmi pa je sledilo kosilo in prijetno druženje s starši in trenerjem Darkotom.

Vsi rezultati … kvalifikacije za 1. ligo skupina C in G.

Vsi rezultati … kvalifikacije za 2. ligo skupina B.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2019_20/liga_2krogkv}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje