Formiske II končno premagale urok 5. niza

by admin

V tekmi dveh najmlajših ekip v 3. ligi je boljšo zbranost na koncu pokazala ekipa Formis II in premagala ekipo Braslovče II z rezultatom 3:2. S tem so punce “zapravile” težko priborjeno točko iz prejšnjega kola, ki so jo osvojile proti vodilni ekipi lige.

Po začetni nervozi na začetku je domači ekipi stekel servis in punce so hitro povedle za 7 točk. Sredi niza so vodile celo za 8, nato pa so jih gostje pričele dohitevati. Na koncu se je izkazalo, da prednost ni bila dovolj, niz so izgubile z rezultatom 25:27. Tekmo je zaznamoval katastrofalen servis domače ekipe (24 zgrešenih serv) in tako so odigrale tudi drugi niz, kar je prineslo zmago mladim Braslovčankam na 21.

V tretjem in četrtem nizu pa je domača ekipa končno začela bolje servirati in to se je takoj poznalo na rezultatu. Tako so tretjega zmagale na 17, četrtega pa na 16.

V začetku petega niza je domača ekipa ponovno zgrešila prve tri servise, kar je privedlo do vodstva gostij z 8:3. Po izkoriščenem time-outu pa je domača ekipa končno zaigrala na način kot znajo, gostje do konca niza ujela in nato zmagala z rezultatom 15:12. Urok 5. niza je tako prekinjen!

Formis II : Braslovče II     3:2     (25:27, 21:25, 25:16, 25:17, 15:12)

V naslednjem kolu punce v soboto potujejo v Slovenj Gradec.

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/15kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje