Kadetinje Formis začele A ligo s porazoma

by admin

Kadetinje Formis, ki se jim je uspel preboj iz kvalifikacij v A ligo, so le to začele z dvema porazoma proti favoriziranima ekipama In In iz Murske Sobote in Nove KBM. Oba dvoboja sta se na turnirju v Murski Soboti končala gladko, z rezultatom 2:0 za nasprotnice.

Če so 4MIS-ke v drugi tekmi proti ekipi Nove KBM še kazale znake, da bi lahko naredile kaj več, pa proti odličnim domačinkam niso imele prav nobene možnosti. V opravičilo je tudi dejstvo, da je večina naših punc prejšnji večer odigrala težko in napeto tekmo v 3. DOL proti Braslovčam, ki je trajala dolgih pet setov. Žal je utrujenost pustila posledice, ki so se nedvoumno odražale na igri in rezultatu.

Verjamemo, da bo na naslednjem turnirju, ki bo 03.02. v Rušah, bolje.

Vse izide in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

{gallery Novice_ostali/Kadetinje/KAD_A1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje