Formis mini med 4 na vzhodu

by admin

Ekipa Formis mini mini pa uspešna na turniju za mesta.

V Mariboru je potekal prvi turnir finalnega dela državnega prvenstva v mini odbojki.
Poraz in dve zmagi sta bili dovolj, da so se naše najmlajše odbojkarice uvrstile med 4 najboljše ekipe vzhodne Slovenije.
Na naslednjem turnirju, od koder bosta prvi dve mesti vodili v prvi polfinale, se bodo Formiske pomerile z vrstnicami iz Maribora, Braslovč in Puconcev.

O turnirju je Katja O. iz ekipe Formis mini napisala: Na odbojkarskem turnirju, ki je bil 18. 2. 2017 v Mariboru, smo v prvi tekmi igrale proti NKBM, proti katerim smo Formiske zgubile. Kasneje smo igrale proti Prevaljam in Hitrim polžem Dravograd in smo zmagale obe tekmi. Vzdušje je bilo zelo napeto, ampak na koncu smo bile igralke Formisa zadovoljne.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


Ekipa Formis mini mini je svoj prvi turnir za končna mesta od 17 do 52 imela v Hočah.
Z dvema zanesljivima zmagama so se Formiske uvrstile na naslednji turnir, kjer bodo njihove nasprotnice ekipe iz Ruš, Ljutomera in Lendave.

Sestri Tjaša in Tjana V. iz ekipe Formis mini mini sta napisali: V soboto, 18. 2. 2017, smo Formis mini mini imele turnir na domačem terenu v Hočah. Prvo tekmo smo igrale proti Pohorje Volley in jih v prvem in drugem nizu z zelo dobro igro in servisom z lahkoto premagale. V tretjem setu smo se preveč sprostile in zasluženo izgubile. Drugo tekmo smo igrale proti Čebelicam iz Zreč. Ponovno smo pokazale borbenost, požrtvovalnost, iznajdljivost in z nekaj atraktivnimi potezami gladko zmagale v treh setih! Dokazale smo, da tudi mini minice zmoremo uspešno zmagovati in boriti za barve našega kluba Formis!

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


Naslednji turnir čaka obe ekipi v soboto, 4. 3. 2017.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik Maribor:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_7krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje