Popoln dan za kadetinje

by admin

Na 4 tekmah so Formiske dosegle 4 zmage.

V Miklavžu so Formiske v A ligi dosegle 2 zmagi.

Razpored in rezultati – A liga vzhod A

 

V nedeljo, 12.2.2017, je potekal turnir kadetinj B lige, skupina F. Zbrali smo se ob 8.45 pred OŠ v Hočah, ter se po pregledu vseh prisotnih igralk odpravili proti Radljam. V Radlje smo prispeli ob 9.45. Najprej smo se preoblekle in se odpravile na prosto igrišče, kjer smo se segrele za našo prvo tekmo. Po prvi odigrani tekmi naših nasprotnic, smo se ob 11:10 uri najprej pomerile z Vuzenico. Prvi set smo odigrale v kombinirani postavi še kar solidno in zmagale. Drugi set je trener spet premešal postavo in dal možnost igrati še drugim igralkam. Igra ni bila dovolj dobra in smo žal morale priznati poraz. V tretji set smo spet krenile v drugačni postavi, vendar bolj samozavestno in odločno. Seveda smo v tretjem setu zmagale in tako premagale Vuzenico.

V drugi tekmi proti Radljam smo morale prvi set priznati poraz, saj so bile boljše, kljub naši prvi postavi. V drugem setu je trener naredil majhno menjavo in igralke so se bolj potrudile in dobile drugi set. Seveda s pomočjo naših navijačev, pa tudi soigralk zunaj igrišča. Tretji set je bil pa zelo napet in vznemirjen. Najprej so vodile nasprotnice za nekaj točk, a potem smo jim pokazale kdo je najboljši in jih premagale, ter se veselile zmage obeh tekem. 

Zapisala: Brina Kurnik

Razpored in rezultati – B liga skupina F

 


 

 

 

 

Galerija slik Radlje:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2016-17/B_liga_3}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje