Formis II zmagale tudi na tretji tekmi

by admin

Ekipa Formis II se je na tekmo 3. kroga napotila močno spremenjena in oslabljena. Zaradi mladinskega ¼ finalnega turnirja, ki se je odvijal v nedeljo dopoldan, je na sobotno večerno tekmo v Ljutomer odpotovala dodobra premešana ekipa z nekaterimi novinkami.

A to Formisk ni ustavilo pri osvajanju novih točk. Tekmo so dekleta pričela odločno in prvi niz, še preden so se domačinke dobro zavedle, tudi zanesljivo dobila. A nato je žal sledil padec, ki je Prekmurkam v drugem in tretjem nizu omogočil izenačenje in nato vodstvo z 2:1 v nizih.

Tudi četrtega niza Formiske niso pričele najbolje, a sta obe Špeli z vstopom v igro vnesli potrebno svežino in ekipi je uspelo izenačiti izid v nizih na 2:2.

V petem, odločilnem nizu pa smo lahko spremljali izenačeno igro do rezultata 10:10, nato pa je na servis prišla Špela Belec in odservirala do 14:10. To je bilo dovolj, da sta novi dve točki odpotovali s Formiskami v Hoče.

Zavidljiv rezultat za premešano ekipo z dvema novinkama v 3. DOL, Mašo Brumen in Niko Fišer.

Trener Peter Možič je po koncu tekme v telegrafskem stilu povzel: »Krumpakova je bila pravi kapetan, Ivančičeva je pokazala da lahko igra, Bračkova ima veliko volje, Fišerjeva pa rabi kilometre, Berglezova ima še veliko rezerve, Možičeva je prava dokler se ne iznervira, Šalinovičeva je preveč neučakana in panična, Brumnovo je strah in ni dala kar da na treningu, Gselmanova se prebuja, Špindlerjeva pa bo morala še delati na servisu.«

Rezultat tekme:
ŽOK Ljutomer : Formis II     2:3 (19:25,25:17,25:21,18:25,11:15)

Za Formis II so igrale: Miša Možič, Lea Krumpak, Pia Berglez, Špela Belec, Maša Brumen, Nika Fišer, Tjaša Špindler, Lea Ivančič, Gabriela Gselman, Urška Špela Pregl, Ana Kristina Šalinovič in Brina Bračko.

Vse rezultate 3. kroga in lestvico si lahko pogledate….. TUKAJ.

  Galerija slik:
{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/3.kolo}

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje