Formiske so po dveh polnih izkupičkih tokrat v Braslovčah sicer ponovno zmagale, a so domačinkam prepustile točko. Potem, ko je že vse kazalo na novo gladko zmago, se je potek tekme obrnil na glavo in na koncu smo celo trepetali za zmago.

Sobotni tretji krog v 1. DOL je Formiske popeljal na gostovanje v Braslovče k novinkam v prvi ligi. Po prepričljivem startu v novo sezono, smo bili upravičeno seveda tudi tokrat v pričakovanju novih točk.

Tekma se je pričela v skladu s takšnimi pričakovanji. V prvih dveh nizih je bil izid vse do končnice vedno izenačen, nato pa so 4MIS-ke potegnile in oba gladko dobile. Ko je bil izid v tretjem nizu že 11:6 za Formis, smo vsi pričakovali hiter razplet. A s tem se niso strinjale mlade Braslovčanke, ki so zrežirale preobrat, ki se ga ne bi sramoval sam Alfred Hitchcock.

Do konca tretjega niza so domačinke ujele našo ekipo in na koncu niz tudi dobile. V četrtem pa šok za naše. Braslovčanke so povedle z 7:0 in Formiske jih do konca niso uspele ujeti. Izid je bil tako izenačen na 2:2 in o zmagovalcu je odločal peti, skrajšan niz.

Niz je bil vseskozi izenačen, ekipi sta si uspeli priigrati do dve točki prednosti, a jih je nasprotna ekipa vedno ujela. Na koncu pa so ob bučni podpori male skupine zvestih navijačev, vseeno prevagale izkušnje in Formiske so se lahko veselile že tretje letošnje zmage, ki jih je še bolj učvrstila na vrhu prvenstvene lestvice.

Rezultat tekme:
Braslovče : FORMIS     2:3 (20:25, 19:25, 25:22, 25:20, 14:16)

Več o tekmi si lahko preberete tudi….. TUKAJ.

Naslednjo tekmo Formiske ponovno igrajo doma v Hočah, ko v goste prihaja ekipa Alianse. Tekma bo v soboto 02.11.2013 ob 18.30 uri.
VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU! Napolnimo dvorano in pomagajmo dekletom nadaljevati letošnji zmagovalni niz!

 

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate….. TUKAJ.

  Galerija slik
{gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_13_14/3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje