Po osmih uspešnih sezonah, ko je pot ekipo Formis vodila preko igranja v drugi ligi (pet sezon), nazaj v prvo (tri sezone), je Peter Možič štafetno palico prve članske ekipe predal novemu trenerju. V Petrove velike čevlje je stopil priznan strokovnjak Sebastjan Zorenč.

Sebastjan je v odbojki že vrsto let. Po uspešni igralski karieri je bil vrsto let kot pomočnik trenerja na klopi naših državnih prvakinj Nove KBM, v pretekli sezoni pa je vodil moško ekipo iz Slovenske Bistrice.

Čeprav je Sebastjan ekipo uradno prevzel že takoj po koncu pretekle sezone, pa so se pravi treningi pričeli šele pred mesecem dni, ko se je pričela sestavljati ekipa za letošnjo sezono. Igralke so zamenjavo na klopi sprejele zelo dobro. Vsaka sprememba v načinu dela, v organizaciji trenirangov, v razmišljanje in v taktiki lahko pomeni samo napredek in ravno tak učinek pričakujemo vsi. Ekipa, ki bo v tej sezoni tudi nekoliko spremenjena, ima ponovno visoke cilje in trenerjeva naloga je, da začrta pot, kako jih uresničiti.

Naj še omenim, da bo Sebastjanu v letošnji sezoni na klopi pomagal športni direktor Formisa Stanko Šijanec, medtem ko pa je Peter Možič sprejel nov izziv in bo še naprej ostal zvest Formisu. Treniral bo mlajše selekcije (kadetinje in 3. DOL) in na ta način ustvarjal nov rod perspektivnih igralk.

 {gallery Novice_1.DOL/Nov_trener}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje