Formis uspešno čez prvo pokalno oviro

by admin

Člansko prvo moštvo je uspešno preskočilo prvo pokalno oviro. Tretjeligaška ekipa Kajuh iz Šoštanja v osmini finala ni bila dorastla tekmica našim dekletom, ki so obe tekmi, doma in v gosteh dobile gladko, obaktrat z rezultatom 3:0.

V drugi tekmi, ki je bila to sredo 17.10.2012 v Miklavžu, je tako trener Peter Možič priložnost za igro dal vsem dekletom in ponujeno priložnost so tudi uspešno izkoristile.

Naslednji nasprotnik naše ekipe bo ekipa Braslovč, ki je napredovala po dveh izjemno dramatičnih tekmah, obakrat je domača ekipa zmagala z rezultatom 3:2. O zmagovalcu in napredovanju je tako odločal zmagovalni niz, ki so ga s 15:5 dobile Braslovčanke.

Razpored pokalnega tekmovanja in ostale rezultate lahko vidite ….. TUKAJ.


{gallery Novice_1.DOL/Pokal/Sostanj_doma}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje