Novo leto so pričele tako, kot so starega končale – z zmago

by admin

Igralke Formis I, ki nastopajo v 1. DOL so nam in sebi za božično darilo podarile gostujočo zmago nad ekipo Nove Gorice. Po enomesečnem premoru so se v soboto doma pomerile proti drugouvrščeni ekipi prvenstva, Luki Koper. In leto se je začelo na enak način, kot se je zaključilo staro.

4MIS-ke so tekmo pričele nekoliko zadržano in gostje so hitro pobegnile za pet točk. To pa je bilo na srečo tudi edino vodstvo igralk iz Kopra. Ob bučni podpori okoli 250 zvestih navijačev, so jih naše do sredine niza ujele, nato pa z izjemno serijo servisov podajačice Angeline Ajnihar tudi prehitele ter niz gladko dobile na 14.

Drugi niz je bil napet do konca. Naše so povedle, vodile celotni niz, nato pa so se jim gostje do konca približale, a na srečo naše niso dovolile presenečenja in so niz dobile z rezultatom 25:23. Tretji niz je bil podoben prvemu. 4MIS-ke so prevladovale v vseh elementih igre. Izjemno dobro so igrale v polju, z odličnimi servisi pa nasprotnicam niso dovolile, da bi razvile svojo igro. Po dobri uri in pol igre so se domačinte tako že lahko veselile novih treh točk.

V naslednjem krogu Formiske gostujejo pri ekipi Keme Puconci, ki so v tem krogu presenetljivo gladko premagale vodilno ekipo prvenstva Alianso.

Formis : Luka Koper     3:0     (25:14, 25:23, 25:16)

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

{gallery Novice_1.DOL/1DOL_12}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje