V sredo 13.3. se 4MIS-ke odpravljajo na gostovanje v Kamnik, kjer se bodo po tem, ko so si v zadnji tekmi zelene skupine uspele priigrati neposredni obstanek v 1. DOL, pomerile z lanskoletnimi državnimi podprvakinjami in letos najbolje uvrščenimi, ekipo Calcit Volley.

Naša dekleta so letos, kljub nekoliko višje zadanim ciljem na začetku sezone, dosegle največ, kar se je realno v tej sezoni dalo doseči. Pred 1/4 finalnim obračunom s favoriziranimi Kamničankami ne gre pričakovati čudežev, je pa to idealna priložnost, da punce pokažejo kaj znajo in česa so sposobne. Motivacije jim zagotovo ne bo manjkalo.

Vedno optimistični trener Peter Možič obljublja najboljšo letošnjo predstavo svojih varovank, kapetanka ekipe Maja Horvat pa je pred obračunom povedala: “Z zmago na zadnji tekmi proti Novi Gorici smo si priigrali neposredni obstanek v 1. DOL, tako da je glavni cilj sezone izpolnjen. Pred začetkom so bili cilji sicer nekoliko višji, vendar smo bile letos, kot kažejo tudi rezultati, ekipe zelo izenačene, tako da je bilo težko napovedati, kakšen bo razplet. Končnica nam predstavlja velik izziv, saj bomo dobile priložnost igrati z eno od dveh trenutno najboljših ekip v Sloveniji, kjer pa razen dobre igre in kakšnega dobljenega seta, ne pričakujemo preveč.”

Povratna tekma s Calcitom, ki bo že v petek, 15.3. ob 19.30 uri v Hočah, pa je idealna priložnost, da se 4MIS-ke lepo poslovijo od letošnje sezone, ter se na tak način zahvalijo nam navijačem, ki bomo tokrat verjamem ponovno napolnili dvorano v Hočah.

4EVER 4MIS

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje