Tri zmage in poraz

by admin

Kadetinje Formis 1 so igrale v Šoštanju, kadetinje Formis 2 pa v Zrečah.

V Šoštanju so kadetinje 1 najprej izgubile ter nato zmagale.

Razpored in rezultate lahko najdete na … A liga – vzhod B.

 

Na svojem drugem turnirju v B ligi skupina I, so kadetinje 2 odigrale dve tekmi.

V prvi tekmi so se pomerile z domačo ekipo Zreče 2. Priložnost so dobile igralke, ki običajno dosti ne igrajo. Tako je postava : Divjak , Roškar, Kurnik, Babič, Belas , Daks in libero Zupan prikazala solidno in borbeno igro. Z dobrimi servisi in zanesljivo igro v obrambi so prvi in drugi set zmagale na 15.

Drugo tekmo so v polju pričele : Halužan, Vočanec , Bračič, Stražišar , Babič , Gradišnik in na liberu Zupan. Do sredine prvega seta sta se ekipi menjavali v vodstvu. Po odličnih servisih Stražišarjeve in Halužanove pa je razlika narastla na deset točk. Kar je ekipo Turbine povsem razorožilo. Tako se je set končal na 14. V drugem setu je ekipa Turbine začela bolje servirati in manj grešiti v napadu. Našim igralkam je nekoliko popustila zbranost, zato je ekipa Turbine povedla za kar za šest točk. Nato je Belas zamenjala Vočanec na servisu. Z dobrim servisom in nekaj obranjenimi žogami v polju smo se ekipi Turbine približali. Halužan in Bračič sta s svojimi servisi poskrbeli, da smo prešli v vodstvo. Na koncu pa smo na dober servis Babičeve in z dobrim blokom set  dobili na 18.

Razpored in rezultate lahko najdete na … B liga – skupina I.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Šoštanj:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2017_18/A_liga_3}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje