Formis II praznih rok iz Vuzenice

by admin

V 11. krogu v 3. DOL so se igralke druge ekipe Formisa, v soboto 18.01. odpravile na gostovanje v Vuzenico. Domače igralke letos ne briljirajo, zato je bilo upanje na nove točke upravičeno.

Tekmo so Formiske odprle zelo dobro. Z dobrim servisom in posledično veliko napakami nasprotnic, se je rezultat gibal od 6:3, 11:7, 17:14 na 20:20. Takrat pa so pri Formiskah nastopile težave na sprejemu in niz se je končal s porazom na 21.

V drugem nizu so gostiteljice pobegnile z izjemno serijo dobrih servisov in posledično tokrat z velikimi težavami Formiske na sprejemu.

V tretjem nizu so bila naša mlada dekleta zelo dostojen nasprotnik v vseh prvinah, vse do rezultata 22:22. Domačinke so nato končnico odigrale na izkušnje in s pomočjo sodnika tekmo gladko dobile. 

 

Trener Peter Možič je bil po tekmi kratek: »Dekleta so odigrala tekmo pod svojim sposobnostmi. Izpostaviti velja le Tjašo Špindler, ki je dobila priložnost ob odsotnosti Ane Štern in je zelo dobro servirala ter blokirala.«

Rezultat tekme: ŽOK Vuzenica : FORMIS II    3:0 (25:21, 25:10, 25:22)

Za Formis II so igrale: Ana Kristina Šalinovič, Špela Belec, Mija Primec, Lea Krumpak, Gabi Gselman, Teodora Augustini, Urška Špela Pregl, Saša Kupčič, Tjaša Špindler, Pia Berglez in Brina Bračko.

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/11.kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje