Izkoristile že prvo priložnost

by admin

Formiske so se uvrstile v polfinale Državnega prvenstva v mali odbojki.

Na Prevaljah je igrala Mala 1, v Mariboru pa Mala 2. 

O turnirju na Prevaljah je Maša H. napisala: V soboto, 23. marca 2019 smo imele igralke ekipe Formis mala 1 turnir v Prevaljah. Naše prve nasprotnice so bile vrstnice iz Braslovč. Prvi niz smo začele izenačeno, a smo ga zaradi lastnih napak izgubile. Prav tako smo izgubile drugi niz, čeprav smo pokazale več borbenosti, kot v prejšnjem. Na sosednjem igrišču sta med tem igrali ekipi iz Prevalj in Maribora, kjer so zmagale Mariborčanke. Za nas je nato sledila tekma proti domačinkam, ekipi iz Prevalj. Prvi niz smo izgubile, ampak smo se v drugem vrnile v bitko za zmago. Bolj zbrano smo nato odigrale še tretji niz in se veselile zmage z 2:1 v nizih. Nasprotnika zadnje tekme nam je določila zmaga Braslovč proti Novi KBM na sosednjem igrišču. Tako smo se podale v tekmo z že dobro znanimi nasprotnicami, vrstnicami iz Maribora. Prvi niz smo, tako kot do zdaj izgubile, a smo po dobro odigranem drugem nizu dobile še eno možnost za zmago. In jo izkoristile ob veliki podpori navijačev. Na koncu smo se veselile zmage z 2:1 v nizih in uvrstitve med prvih osem ekip v Sloveniji.

O turnirjih v Mariboru je Nina K. napisala: Na sončno soboto, 23. 3. 2019, smo se odpravile v Maribor, kjer smo odigrale 2 tekmi. Prvo tekmo smo odigrale s Puconci. Prvi set smo izgubile z rezultatom 18:25, drugi set smo zmagale z rezultatom  25:22 in tretji set smo na žalost izgubile z rezultatom 15:25. Sledila je tekma z Novo KBM Branik II. Prvi set je prva postava kljub borbenosti in želji po zmagi izgubila 24:26. V drugem setu pa smo začele popuščati ter smo zgubile s 16:25. Upam, da nas je ta poraz samo še bolj motiviral, da bomo postale boljše. Zato bomo še bolj trenirale in se med seboj še bolj motivirale. Naslednjič upam, da bomo na poti do  zmage manj živčne in bomo odločnejše.

Vsi turnirji in rezultati … finalni del.

Vsi turnirji in rezultati … za mesta.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_7krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje