Kljub porazu Formis II zadovoljne iz Topolšice

by admin

Mlada ekipa Formis II se je na prvo gostovanje v drugem delu sezone odpravila k prepričljivo vodilni ekipi tretje lige vzhod. Glede na položaj na lestvici si je ekipa iz Šoštanja, ki zaradi poplavljene športne dvorane gostuje v Topolšici, že prištela nove tri točke. Vendar se mlade Formiske s tem niso strinjale.

V borbeni tekmi z visokim ritmom igre, sta obe ekipi prikazali dopadljivo igro. Po prvem setu, ki so ga bolje začele domačinke in ga na koncu tudi dobile, sta naslednja dva seta pripadla naši ekipi. V pričetku četrtega seta je po pričakovanju pri naših dekletih prišlo do manjšega padca v igri, kar je domača ekipa takoj izkoristila in povedla celo za osem točk. Naše igralke so prednost do konca niza razpolovile, za kaj več pa je zmanjkalo moči.

Peti odločilni set so bolje pričele domačinke, ki so povedle kar z 8:2. Mlade 4MIS-ke pa so z borbeno igro rezultat poravnale na 13. Potem se je začela velika borba za vsako točko. Na koncu so prevladale izkušnje in domač teren.

Set se je končal z rezultatom 17:15 za ekipo iz Šoštanja. Pohvaliti je potrebno prav vse igralke. Vsaka igralka, ki je vstopila na teren, je dala vse od sebe in zaigrala zelo borbeno.

Trener je povedal, da si želi, da igralke takšno igro prikažejo tudi v prihajajočih tekmah, ko bodo nasproti stali premagljivi nasprotniki.

Kajuh Šoštanj : Formis II     3:2     (25:22, 21:25, 17:25, 25:19, 17:15)

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje