Minice suvereno v novo sezono

by admin

Kot zadnje so pričele državno prvenstvo v mini odbojki še naše najmlajše deklice (letnik 2002 in mlajše), v katerem letos sodeluje 49 ekip iz vse Slovenije. Formis v tekmovanju nastopamo z dvema ekipama – Formis mini in Formis mini mini.

Če si bodo mlajše (mini mini), ki hodijo v 3. in 4. razred predvsem nabirale izkušnje za naslednjo sezono, pa bo prva ekipa Formis mini poizkušala obraniti oziroma čim bolj “drago prodati” naslov državnih prvakinj, ki smo ga osvojli v zadnjih 2 letih.

Deklice Formis mini so suvereno opravile svoje delo na turnirju v Mariboru ter nasprotnicam niso prepustile niti niza. Zabeležile so tri gladke zmage proti ekipam Turbine, Galeje in Nove KBM Branik II. Naslednji turnir jih čaka v soboto, 26.01.2013, ko bodo v 2. krogu državnega prvenstva njihove nasprotnice iz Murske Sobote in Puconcev.
{gallery Novice_ostali/Mini/1kolo/Mini}

Naše najmlajše pa so v Hočah doživele dva poraza proti favoriziranim deklicam iz Nove KBM Branik I in Ruš ter si predvsem nabrale prve izkušnje, ki jim bodo še kako prav prišle na njihovi nadaljni odbojkarski poti. Tekmovanje bodo nadaljevale v repasažu, ki je na sporedu v soboto, 09.02.2013.
{gallery Novice_ostali/Mini/1kolo/MiniMini}

Pa še kot zanimivost, nazadnje je prva ekipa Formis mini v državnem prvenstvu izgubila na finalnem turnirju v Kanalu 29.05.2010, kar pomeni da je že okrog 960 dni brez poraza. Še malo je potrebno počakati, da dobimo odgovor na vprašanje, ali po padla 1000-ica?

Vse rezultate si lahko preberete ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje