Mala I v 3. krog, Mala II v repasaž

by admin

V soboto 14.12.2013 se je odigral že 2. krog slovenske državne lige v Mali odbojki. Domačin turnirja je bila tokrat ekipa Nove KBM Branik kar pomeni, da se je turnir odigral v telovadnici LV pod tribuno.

Formis je nastopil z dvema ekipama, nasproti pa so stale tekmice Nove KBM Branik I in Keme Puconci.

1. tekma
Ekipa Formis I se je v prvi tekmi pomerila z ekipo Keme Puconci. Formiske I so tokrat odigrale zelo dobro, prvič odlično tudi v bloku in rezultat pove vse:

Formis I : Kema Puconci 2 : 0 (25:02 ; 25:04)

 

2. tekma
Ekipa Formis II se je v drugi tekmi pomerila z ekipo Nove KBM Branik I. Kljub dobri igri in veliki želji ni mogla pripraviti presenečenja. Nova KBM Branik I je bila boljša in tudi tukaj rezultat pove skoraj vse:

Nova KBM Branik I : Formis II 2 : 0 (25:13 ; 25:14)

 

3. tekma
To je bila tekma zmagovalcev prvih dveh obračunov, na kateri se je odločalo kdo bo zmagovalec turnirja in kdo bo še igral eno tekmo za drugo mesto. Tekme med ekipama Formis in Nova KBM Branik so bile vedno nekaj posebnega za obe ekipe. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Obe postavi obeh ekip sta kvalitetni in sta bili pravo bitko za vsako točko. Prva postava Formisa I je nekje do polovice seta igrala enakovredno, nato pa zaigrala odlično in set gladko dobila. Druga postava Formisa I je večino seta zaostajala, proti koncu pa tekmice dohitela in na koncu tudi zmagala. Veselje ob zmagi je bilo veliko, sledilo je druženje igralk na zasluženi “pizzi”.

Formis I : Nova KBM Branik I 2 : 0 (25:16 ; 25:22)

 

4. tekma
To je bila tekma poraženih ekip prvih dveh obračunov med ekipama Formis II in Kemo Puconci. Še enkrat več so Formiske II pokazale dobro igro in veliko željo ter premagale tekmice.

Kema Puconci : Formis II 0 : 2 (24:26 ; 05:25)

 

5.tekma
Formis II je dobil še eno možnost, da bi dosegel drugo mesto, vendar je bil nasprotnik spet Nova KBM Branik I. Formiske II so odigrale po najboljših močeh z veliko želje, vendar je potrebno priznati, da je nasprotna ekipa premočna. To pove tudi rezultat, ki je bil skoraj identičen kot v njuni prvi tekmi.

Nova KBM Branik I : Formis II 2 : 0 (25:13 ; 25:12)

 

Formis I kot prva in Nova KBM Branik I kot druga ekipa na turnirju nadaljujeta naprej v veji zmagovalcev 1.2.2014 v 3. krogu.
Formis II kot tretja in Kema Puconci kot četrta ekipa na turnirju nadaljujeta naprej 18.1.2014 v repasažu.

 Galerija slik: {gallery Novice_ostali/Mala/1-2013-14_turnir_09/2.kolo}


{gallery Novice_ostali/Mala/1-2013-14_turnir_09/2.kolo/malaII}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje