Konec prvega dela za minice

by admin

S turnirjem v Rušah se je zaključil prvi del državnega prvenstva v mini odbojki.

Na zadnjem turnirju štajerske regije je ekipa Formis mini mini najprej premagala ekipo iz Benedikta, nato pa je morala priznati premoč ekipi iz Maribora.
Skupno je osvojila tretje mesto v štajerski regiji ter bo tekmovanje nadaljevala na turnirjih za mesta oz. se bo borila za končno 17. mesto med 52 ekipami.

Nisa je o turnirju napisala: V soboto, 28. 1. 2017, smo imeli tekmo v Rušah. Bilo nas je devet deklet,  saj so kar tri manjkale zaradi bolezni.  Tako smo prav vse prišle na vrsto za igro. Prvo tekmo smo igrali proti Benediktu, premagali smo jih vse tri sete. Drugo smo igrale proti Mariboru, te tekme kljub trudu in zagnanosti nismo zmagale. Na koncu turnirja smo šle Formiske, trener in naši starši na težko pričakovano pico.

Datum naslednjih turnirjev je 18. 2. 2017, ko se bo ekipa Formis mini v finalnem delu 16 najboljših ekip v mini odbojki pomerila z vrstnicami iz Maribora, Prevalj in Dravograda. Ekipa Formis mini mini pa bo igrala na turnirju za mesta.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_6krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje