Mala uspešna v Lenartu

by admin

Drugi turnir finalnega dela štajerske regije v mali odbojki je prinesel 3 zmage in 1 poraz.

Ekipa Formis mala 1 je z dvema novima zmagama potrdila uvrstitev v drugi del državnega prvenstva v mali odbojki.
Deklice iz ekipe Formis mala 2 pa so ostale v igri za tretje mesto, ki še vodi v drugi del oz. med 16 najboljših ekip v Sloveniji.


1 zmaga, 1 poraz

V soboto,  4. 2. 2017 , smo se dekleta Formis mala II ob deveti uri zbrale pred telovadnico v Lenartu. Po krajšem ogrevanju smo ob deseti uri zaigrale proti ekipi Nova KBM Branik II. V prvem setu so se dekleta Elena, Melanie, Vesna in Kaja dobro odrezale in jih premagale. Tudi v drugem setu so Nika K., Neja, Rebeka in Una bile boljše od nasprotnic nz zmagale za skupen rezultat 2:0.

Drugič smo, po daljšem odmoru, zaigrale proti našim starim znankam, prvi ekipi Nova KBM Branik I. Tokrat so naša dekleta Neja, Nika K., Rebeka in Živa morale priznati premoč nasprotnic. Drugi set so se Melanie, Elena, Nika L., Lea in Vesna prav tako levje borile, vendar smo se na koncu morale sprijazniti s porazom 2:0.

Dan smo zaključile s prijetnim druženjem na pici, ki smo si jo privoščile tudi zato, ker smo zbrale nekaj denarja s prodajo letnih  koledarjev. 

Zapisala: Una Vrpčić, Formis mala II


Naslednji turnir čaka obe ekipi v soboto, 11. 2. 2017, ko se bodo vse ekipe zbrale v Miklavžu.

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_7krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje