Začela se je LŽM v mini odbojki

by admin

S turnirjem v Zrečah se je začelo tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki (letnik 2004 in mlajši). Letos nastopa 12 ekip – 10 ekip deklic in 2 ekipi dečkov.

Ekipe, ki nastopajo so: Aliansa, Braslovče, Prevalje, Formis, Slovenj Gradec, Zreče, Mozirje, Šoštanj, ŽOK Mislinja, ŽOK Vuzenica, OK Mislinja in OK Vuzenica.

Naše minice so v prvi tekmi nove sezone zanesljivo premagale vrstnice iz Mislinje z 2:0 v nizih.
V drugi tekmi so jim na nasprotni strani mreže stali dečki iz Mislinje, kar je naše deklice malo zmedlo, vendar so se na koncu po napetem boju vseeno veselile zmage z 2:0 v nizih.
Vrstnice iz Prevalj so bile tretje nasprotnice naših 4-misk. V prvem nizu smo videli gladko zmago naših deklic saj je trenerka iz Prevalj zamenjala postavi. Tako smo v drugem nizu spremljali napet boj med drugo postavo Formisa in prvo postavo Prevalj, ki so ga z nekaj sreče dobile deklice iz Prevalj s 24:26. V tretjem nizu je prva postava Formisa zanesljivo pripeljala niz do končne zmage.
V četrti tekmi smo lahko spremljali dvoboj med ekipama, ki sta lani igrali na finalnem turnirju štirih najboljših ekip v mini odbojki za deklice. V dvoboju z ekipo iz Braslovč smo lahko spremljali lepo igro naših 4-misk, ki so se na koncu veselile zmage z 2:0 v nizih.

Naslednji turnir bo potekal v soboto, 18.10.2014, v VŠD Hoče, kjer se bodo naše najmlajše odbojkarice pomerile z ekipami: Aliansa, ŽOK Vuzenica, OK Vuzenica in Šoštanj.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/LZM_1krog-mini}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje