Konec za mladinke, kadetinje v “A” ligo

by admin

Mladinke so letošnje državno prvenstvo zaključile na četrtfinalnem turnirju. Kadetinje pa so se preko kvalifikacij uspešno uvrstile v »A« ligo državnega prvenstva.

Po dveh uspešnih turnirjih v Celju in Zrečah mladinkam v Slovenj Gradcu ni uspelo narediti presenečenja ter se uvrstiti v polfinale državnega prvenstva, s tem so zaključile z nastopi v tej kategoriji za letošnjo sezono.


Rezultati četrtfinalnih turnirjev za MLADINKE.


Kadetinje so se na turnirju v Mariboru veselile dveh zmag z 2:0 v nizih proti ekipa Galeja-Branik in Zoja Lenart. S tem so si že turnir pred koncem kvalifikacij zagotovile igranje v »A« ligi državnega prvenstva za kadetinje.


Razpored in rezultati kvalifikacij za KADETINJE.

 

 

Galerija slik :{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2015-2016/liga_1}Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje