Mala 2 izpolnila cilj

by admin

S tekmami v Selnici ob Dravi se je nadaljevalo državno prvenstvo v mali odbojki.

Če so tekme prvega dela bolj ogrevanje za ekipo Formis mala 1, pa je bil cilj ekipe Formis mala 2, da se uvrsti med prve tri ekipe ter si s tem zagotovi tri dodatne turnirje oz. šest tekem.

V prvi tekmi turnirja je ekipa Formis mala 2 morala z 2:1 v nizih priznati premoč domačinkam, z zmago na drugi tekmi proti ekipi iz Ruš, pa je dosegla zastavljen cilj že pred zadnjim turnirjem.
Formis mala 1 je v tretji in četrti tekmi turnirja dosegla dve zanesljivi zmagi proti ekipama Pohorje Volley in Turbina.

O turnirju sta sestri Elena in Melanie napisali: To soboto smo se v Selnici ob Dravi Formis mala II prvo tekmo pomerile z domačinkami Turbino in se prvi set proti njihovi drugi postavi zelo potrudile ter prepričljivo zmagale kar 25 proti 12. Drugi in tretji set pa smo morale priznati premoč proti njihovi prvi postavi in na žalost izgubile. Tekma s Turbino je bila precej težka, zato pa so bile Pohorje Volley iz Ruš lažji nasprotnik. Prvi set smo zmagale s precejšnjo razliko, 25 proti 11. Tudi v 2. setu nam je šlo kar dobro , saj se je končal 25 proti 16 za našo ekipo.
Naslednji turnir nas čaka na domačem terenu v Hočah, v soboto 10.12., ko se bomo ponovno pomerile s Pohorje Volley in domačimi starejšimi nasprotnicami Formis mala I.

Lana Z. iz ekipe Formis mala 1 pa je dodala: V soboto, 26. 11. 2016, smo imele Formis 1 turnir v Selnici ob Dravi. Takrat smo se v Selnici zbrale malo pozno, ker je tam samo eno odbojkarsko igrišče.
Prvo tekmo smo igrale s Pohorjem Volley. Vse smo vedele, da to ne bo težka tekma. Po ogrevanju nam je trenerka Patricija povedala kdo bo igral, v prvi postavi so bile Zoja Vočanec, Lana Daks, Nuša Belas in Melani Karo. Ves prvi set so igrale odlično in s pričakovanjem zmagale. Drugi set so igrale Naja Divjak, Daša Cvetko, Lara Lah in Špela Pehant. Tudi one so se dobro odrezale in zmagale. Tako smo to tekmo zmagale 2:0. Vse smo bile kot vedno zelo vesele.
Drugo tekmo smo igrale proti Turbini. Po ogrevanju smo se na igrišče postavile Lana Zupan, Žana Godec, Žana Ivana Halužan Sagadin in Naja Divjak. Pričakovano smo dobro odigrale in pri 15 točki je Najo Divjak zamenjala Lana Daks. Po dobro odigranem setu smo jih z veliko prednostjo premagale. Za igranje so bile na vrsti Zoja V., Nuša B., Daša C. in Melani K. Tudi one niso imele preveč težav in so jih premagale. Tako smo jih zmagale 2:0. Po dveh zmagah smo bile vse zelo vesele.

 

Zadnji turnir prvega dela bo v Hočah, 10. 12. 2016, kjer še obe ekipi čakata dve tekmi.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_4krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje