Uspešna sobota za malo odbojko

by admin

Na turnirju v Kanalu si je ekipa Formis mala I priigrala uvrstitev v polfinale državnega prvenstva, v Vuzenici pa si je ekipa Formis mala II zagotovila igranje na turnirju za končno 17. mesto.

Ekipa Formis mala I je na finalnem turnirju repasaža, od koder sta prvi dve mesti vodili v polfinale oziroma med 8 najboljših ekip v državi, v prvi tekmi premagala ekipo Odbojkarica.si in nato še v drugi tekmi ekipo Sobota I ter se tako veselila uvrstitve v polfinale državnega prvenstva v mali odbojki za sezono 2015/2016.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Polfinalni turnir bo v soboto, 7. 5. 2016, kjer se bodo za finale borile še ekipe Sobota I, Vital Ljubljana I in Benquick Logatec.

 

Mlade Formiske so v Vuzenici v prvi tekmi morale priznati premoč ekipi iz Maribora, z zmago v drugi tekmi proti ekipi Hitri Polž Radlje pa so izpolnile še zadnji cilj, saj so si zagotovile igranje tudi na zadnji dan državnega prvenstva v mali odbojki, ko se bodo borile za končno 17. mesto oziroma za “prvo mesto v drugi ligi”.

O turnirju v Vuzenici je Tjaša B. napisala.
V soboto, 9. 4. 2016, smo imele turnir v Vuzenici. Tam sta še bili ekipi OK Nova KBM Branik 2 in domačinke OK Hitri Polž Radlje. Ko smo prišle v dvorano smo si lahko ogledale tekmo med OK Hitrim Polžem Radlje in OK Novo KBM Branik 2. V obeh nizih je zmagala OK Nova KBM Branik 2. Nato smo se ogrele in odigrale tekmo z OK Novo KBM Branik. Igrale smo tri nize. V prvem smo zmagale OK Formis. V drugem in tretjem nizu pa so zmagale OK Nova KBM Branik 2, ki jim je šlo malo boljše in so nas premagale z 2:1. Sledila je tekma s OK Hitrim Polžem Radlje, kjer je v prvem nizu naša prva postava vodila z veliko prednostjo in so jih tudi premagale. Nato je sledil drugi niz in smo jih prav tako premagale ter zmagale z 2:0 v nizih. Za nami je bil delno uspešen dan.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Zadnji turnir v letošnji sezoni jih čaka v soboto, 21. 5. 2016, ko se bodo za končno 17. mesto borile z ekipo Nova KBM Branik II ter z prvo uvrščenima ekipama s turnirja, ki bo v soboto, 7. 5. 2016, kjer se bodo med seboj pomerile ekipe Galeja – Branik, Hitri Polž Vuzenica, Turbina in Celje.


 

 

Galerija slik Vuzenica:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_3mesta_2}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje