Dve tekmi, dve zmagi

by admin

Starejše deklice z dvema zmagama že skoraj v A ligi.

V nedeljo, 20.11.2016, smo se starejše deklice odpravile na 3. kvalifikacijski turnir v Lenartu.

Prvo tekmo smo nestrpno pričakovale saj so bile nasprotnice iz Prevalj. Prejšnjo tekmo smo z njimi izgubile, ampak smo vedele, da bomo danes dale vse od sebe. Tako se je začel prvi set, kjer smo bolje začele Formiske. Bilo je zelo izenačeno, ampak smo povedle in nato tudi zmagale. Drugi set je bil še bolj napet kot prvi saj so bile v ospredju nasprotnice. Nekje na polovici pa smo se zbrale in zmagale tudi drugi set. Bile smo zelo vesele in zadovoljne, saj smo jih premagale.

Prevalje  :  Formis   0 : 2    (23:25, 21:25)

 

Druga tekma je sledila z Zojo Lenart. Prvi set smo pričakovano povedle Formiske in proti koncu seta je bilo nekaj menjav, da smo priložnost za igro dobile vse igralke. Tudi drugi set je potekal podobno kot prvi in tudi v njem so bile menjave, zmaga pa naša.

Formis  :  Zoja Lenart   2 : 0    (25:15, 25:18)

 

Pozdravile smo svoje najzvestejše navijače in se odpravile domov. Domov smo odšle zelo zadovoljne in ponosne saj smo zmagale vse tekme in pokazale zelo dobro igro.

Zapisala: Žana Ivana

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2016-17/Kval_3}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje