14

Lubanjšek

Zala

STAROST: 10
VIŠINA:

4

Dogša

Ana

STAROST: 10
VIŠINA:

26

Vnuk

Tisa

STAROST: 10
VIŠINA:

80

Krajnc

Lana

STAROST: 10
VIŠINA:

30

Pišek

Eva

STAROST: 10
VIŠINA:

12

Lah

Leni

STAROST: 10
VIŠINA:

39

Mladenović

Una

STAROST: 10
VIŠINA:

7

Koželj

Ana

STAROST: 10
VIŠINA:

27

Živko

Nia Zoya

STAROST: 10
VIŠINA:

2

Hiti

Ajda

STAROST: 10
VIŠINA:

16

Malajner

Nika

STAROST: 10
VIŠINA:

23

Kranjc

Tina

STAROST: 10
VIŠINA:

13

Skuhala

Nija

STAROST: 10
VIŠINA:

1

Kaurin

Lara

STAROST: 10
VIŠINA:

25

Stamenković

Anastasija

STAROST: 10
VIŠINA:

11

Bruderman

Iva

STAROST: 10
VIŠINA:

75

Bunderla Gomboc

Aria

STAROST: 9
VIŠINA:

92

Mihajlovič

Nikolina

STAROST: 10
VIŠINA:

Minice za zgodovino

by admin

Minicam 1. in 24. mesto v Državnem prvenstvu v mini odbojki med 44 ekipami.

Kot se za konec nekega obdobja spodobi, naslov državnega prvaka je osvojila najuspešnejša ekipa v zgodovini mini odbojke pri deklicah. V novi sezoni še bo tekmovanje normalno potekalo naprej, vendar na koncu več uradno ne bomo dobili državnega prvaka, bomo pa že klubi poskrbeli, da bo deklicam vseeno lepo, saj ti pokali in medalje pa so res najmanj, kar lahko damo otrokom, da bodo zadovoljni in veseli.

O finalnem turnirju je kapetanka Maša Z. napisala: Na lepo sončno soboto smo se polne pričakovanja in z veliko željo po velikem naslovu odpravile na finalni turnir v mini odbojki v Šempeter. Prvo tekmo smo odigrale proti vrstnicam iz Braslovč. V prvem setu smo igrale Maša D., Ana Š. in Maša Z., bilo je zelo napeto, a smo se zbrale in odigrale, tako kot znamo in nasprotnice premagale s tesnim rezultatom. V drugem setu so Tjaša, Gala in Taja odlično odigrale in Braslovče smo premagale z 2:0 v setih. Veselje je bilo nepopisno. Po odmoru je sledila tekma proti gostiteljicam, vrstnicam iz Šempetra. Ker smo tekmo proti njim že izgubile, smo se tokrat na igrišče odpravile z veliko več energije, odločnostjo in jasnim ciljem. Prvi set smo gladko dobile, v drugem setu pa smo spremljali boj za vsako žogo. Na koncu smo Formiske pokazale več zbranosti in z odlično igro premagale nasprotnice z 2:0 v setih. Uresničila se nam je naša tiha želja…Osvojile smo naslov državnih prvakinj…sledilo je veliko veselje, solze sreče… slikanje, podelitev nagrad in pokalov. Z našim znanjem, borbenostjo in bučno podporo s tribun, nam je uspelo. Vse smo zelo ponosne na našega trenerja Boštjana in mu hvaležne za vso znanje in motivacijo, brez njega ne bi prišle tako daleč. Zmago smo proslavile s pico, pijačo in sladoledom, zato iskrena hvala trenerju in pa seveda našim navijačem – staršem. ENKRAT FORMIS – VEDNO FORMIS!!!!

 

Vse rezultate finalnega turnija lahko najdete … TUKAJ.

Novica o finalnem turnirju.

Vsi rezultati turnirjev za mesta … za 21. mesto.

Celoten sistem tekmovanja Državno prvenstvo v mini odbojki

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2018_19/liga_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje