Mala 1 na turnir za 5. mesto

by admin

Mala 2 pa za 25. mesto med 65 ekipami v Državnem prvenstvu v mali odbojki.

V Ljubljani je potekal polfinalni turnir, v Šoštanju pa turnir za mesta.

O turnirju v Ljubljani je Maša H. napisala: V soboto, 18. maja 2019 smo se Formiske iz ekipe mala 1 z avtobusom skupaj z navijači odpravile na polfinalni turnir Državnega prvenstva. Kljub zgodnemu vstajanju nam ni manjkalo dobre volje in pozitivne energije. S prvo tekmo smo začele ob 10. uri in sicer smo igrale proti ekipi ŽOK Šentvid. Do osemnajste točke smo bile z nasprotnicami zelo izenačene, a kasneje nismo uspele zaključiti nobene točke in smo tako zmago v prvem setu predale nasprotnicam. Skozi cel drugi set smo imele prednost in si z odlično igro priborile še eno možnost za zmago. A v tretjem setu nam kljub začetni prednosti ni uspelo in tako smo zmago predale nasprotnicam. Ob kar dobro odigrani prvi tekmi smo imele načrt, podoben način igre odnesti tudi v drugo tekmo proti nasprotnicam iz Kranja. Prvi niz na naše presenečenje nismo začele dobro in smo ga brez posebne borbenosti predale nasprotnicam. Drugi set pa smo začele bolj borbeno, a na koncu popustile in tako priznale poraz. Tekle so solze, a po besedah naše trenerke jokajo ob neuspehu tisti, ki so si uspeha najbolj želeli. Kljub velikemu razočaranju ob tem da nismo prišle v finale Državnega prvenstva smo skupaj, kot ekipa preživele nepozabno popoldne.

O turnirju v Šoštanju je Paulina K. napisala: V soboto, 18. 5. 2019 je ekipa Formis mala 2 imela turnir v Šoštanju. Borile smo se proti domačinkam in Čebelicam Zreče. Prvo tekmo smo igrale proti Čebelicam Zreče. V prvem setu so igrale kapetanka Alina, Nisa, Elena in Klara ter rezervi Mia in Manca, ki so na žalost izgubile s 17:25. V drugem setu smo igrale Nina, Lana, Zoja R. in Paulina ter rezervi Zoja M. in Laura, ki smo zmagale s 25:19. Ker je bilo izenačeno na 1:1 v setih, je bil potreben še en set. Tretji set so igrale kapetanka Alina, Elena, Klara in Nisa in zmagale s 25:13. Naslednjo tekmo smo igrale proti domačinkam Kajuh Šoštanj. Prvi set so igrale kapetanka Alina, Elena, Nisa in Klara, ki so zmagale s 25:22. Drugi set smo igrale Nina, Lana, Zoja R. in Paulina ter rezervi Zoja M. in Laura in smo zmagale s 25:13. Po tekmi smo šle v Mc Donalds v Velenju, kjer smo se najedle dobrot.

Vse rezultate obeh polfinalnih turnirjev lahko najdete … TUKAJ

Vsi rezultati … turnirjev za končna mesta.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_8krog2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje