Minice v polfinale DP

by admin

Ekipa Formis mini je igrala v Braslovčah na drugem turnirju drugega dela državnega prvenstva, ekipa Formis mini mini pa na turnirju za mesta v Mežici.

Naše mlade odbojkarice iz ekipe Formis mini so se v Braslovčah skupaj z ekipo iz Šempetra uvrstile v polfinale oz. med 8 najboljših ekip od skupno 46 ekip, ki so začele državno prvenstvo v mini odbojki za deklice.
Kljub dejstvu, da jih je zaradi bolezni v Braslovče odšlo samo sedem, so bile odločene, da bo danes njihov dan ter so se že v prvi tekmi proti ekipi iz Šempetra borile za vsako žogo. Po napetem boju v vseh treh nizih so bile za trud nagrajene z zmago s 3:0 v nizih, ki jim je na široko odprla vrata za vstop v polfinale.
V drugi tekmi proti domačinkam smo v prvem nizu spremljali izenačen boj do konca niza, ki so ga 4-miske dobile s 25:22. Do polovice drugega niza igra nikakor ni stekla, nato pa so se naše mlade odbojkarice le zbrale ter niz zanesljivo zmagale. Po zmagi v tretjem nizu so se veselile druge zmage na turnirju s 3:0 v nizih in uvrstitve v polfinale, saj zadnja tekma z ekipo iz Maribora za 4-miske rezultatsko ni bila več pomembna.
Čestitke deklicam za uvrstitev v polfinale ter Žani, ki je na dan turnirja praznovala rojstni dan – sama si je poklonila najlepše darilo! V imenu vseh minic VSE NAJBOLJŠE!

Polfinalni turnir, od koder bosta prvi dve mesti vodili v finale, bo v soboto, 16.5.2015. Nasprotnice bodo vrstnice iz Šempetra ter dve najboljši ekipi iz turnirja, ki bo v soboto, 18.4.2015, na katerem bodo igrale ekipe: Slovenj Gradec, Prevalje, Koper in Vital Ljubljana I.

Vsi rezultati na … POVEZAVI.

 

Ekipa Formis mini mini je na turnirju za mesta v Mežici izgubila vse tri tekme ter si bo nove izkušnje nabirala v soboto, 18.4.2015, proti ekipam: Mežica, Odbojkarica.si 3 in Vital Ljubljana II.

Vse rezultate lahko pogledate … TUKAJ.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/DP_8krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje