Nekoč je tudi David premagal Goljata

by admin

V Hočah smo spremljali »spopad Formis«, ki se je končal s presenetljivim izidom.

Tekmovanje v finalnem delu Štajerske regije so si po prvem delu zagotovile ekipe: Nova KBM Branik I, ŽOK Ptuj, Formula Formis I in Formula Formis II. Najboljši dve ekipi se bosta uvrstili med 16 najboljših ekip v državnem prvenstvu v mali odbojki, tretje in četrto uvrščena ekipa pa bosta nadaljevali tekmovanje na turnirjih za končna mesta od 17 do 66.

O turnirju je Alina M. napisala: 17. 2. 2018 smo imele tekmo. Prvo smo igrale proti Formula Formis 1. One so bile starejše, ampak to nam ni zbilo samozavesti in borbenosti. Kljub temu, da smo v drugem setu zaostajale z 1:5, smo se  borile do konca in z skupnimi močmi zmagale oba seta. Bile smo zelo srečne, saj smo starejšim dokazale, kaj smo mlajše sposobne. Drugo tekmo smo nadaljevale s Ptujem z zelo napetim setom. Vsako točko smo se borile do konca, ko je bilo izenačeno, smo se še bolj skoncentrirale na samo igro. Zelo uspešno smo nadaljevale set in prešle v vodstvo s 16 proti 23 za nas, potem smo po dobri igri zmagale prvi set. Drugi set smo nadaljevale z malo slabšim začetkom do 7:7, ampak smo na koncu vseeno obe dobri ekipi premagale. Vse smo ponosne na našega trenerja, kajti brez njega ne bi prišle tako daleč.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … finalni del – Štajerska.

Drugi finalni turnir Štajerske regije bo v soboto, 10. 3. 2018, ko se bodo ekipe v Mariboru še enkrat pomerile med seboj.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_5krog2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje