Mala 1 osvojila 4. mesto, Mala 2 pa 21. mesto

by admin

Obe ekipi male odbojke sta v soboto zaključili s tekmovanji v državnem prvenstvu, kjer je letos nastopalo 67 ekip iz vse Slovenije.

Deklice Mala I  so igrale na finalnem turnirju v Šempetru, deklice Mala II pa na turnirji za mesta v Puconcih.

V Šempetru so igrale štiri najboljše ekipe v letošnjem letu, v prvi polfinalni tekmi so domačinke premagale vrstnice iz Murske Sobote, v drugi polfinalni tekmi pa so Formiske morale priznati premoč sosedam iz Maribora.
V tekmi za končno tretje mesto v državnem prvenstvu so se Formiske pomerile z ekipo Sobota I, katero so v letošnji sezoni vedno tesno premagale. Tokrat so bile igralke iz Murske Sobote bolj razpoložene ter so se zasluženo veselile bronaste medalje. Naslov državnih prvakinj je osvojila ekipa Nova KBM Branik I.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

O turnirju v Puconcih je Vesna J. napisala.
V soboto, 21. maja 2016, smo se v Puconcih za 17. mesto borile z Novo KBM Branik 2, Puconci in Hitrimi polži Radlje. Prvo tekmo smo igrale s Hitrimi polži in jih tudi premagale. Naslednjo smo igrale proti našim največjim nasprotnicam Novi KBM. Našo prvo postavo je v prvem setu zamenjala druga postava, ki se je na začetku dobro borila z njimi, vendar so nas na koncu premagale. V drugem setu so nas premagale za las in osvojile 17. mesto, me pa smo se nato za 21. mesto borile s Hitrimi polži. Prvi set smo še posebej navijale saj sta bili ekipi ves čas izenačeni, vendar smo jih na koncu premagale 30:28. Tudi drugi set smo Hitre polže premagale in se veselile dvojne zmage proti njim ter osvojenega 21. mesta. Z OK Puconci žal nismo mogle igrati, saj so jih Nova KBM in Hitri polži že prej izločili.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

Čestitke Formiskam za rezultate v letošnji sezoni ter Vam staršem za odlično sodelovanje!


 

 

Galerija slik Šempeter:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_finale}

Galerija slik Puconci:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_4mesta_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje