Formis II zanesljivo preko Pohorja

by admin

V soboto so v »predtekmi« večerne poslastice, naše mlade tretje ligašice odigrale prvenstveno tekmo 7. kroga proti ekipi Pohorje Volley iz Ruš. Pohorke, ki so letos osvojile le dve točki, so bile pravšnje nasprotnice za novo bero točk.

Zaradi zdravstvenih težav in rahlih poškodb so Formiske pričele tekmo s samo eno podajalko Špelo Belec, ki je sezono začela kot tretji podajalec, v zadnjih tekmah v kadetski in tretje ligaški konkurenci pa pokazala, da bo nanjo potrebno resno računati. V ekipi je prvič sodelovala Teja Potočnik. 

Kot že na veliko letošnjih tekmah, tudi tokrat punce niso najbolj prepričljivo pričele tekme, a so po dobrih servisih Mije Primec v končnici, vendarle uspešno zaključile prvi niz.

Drugega so odprle z rezultatom 2:0 in imele lepo možnost doseči lahko tretjo točko, kar pa žal niso izkoristile, za tem pa je sledila serija točk Rušank, vse do rezultata 7:2. Do konca niza so Formiske lovili gostje, a na koncu vseeno zaostale za pet točk.

V tretjem so vse punce zelo dobro servirale, dobro postavljale blok in zmaga z visoko razliko ni bila vprašljiva.

V četrtem nizu so naše mlade Formiske, tudi tokrat sta igrali dve starejši deklici, naredile odločilno prednost na servis Lee Krumpak, ki je servirala od 9. do 14. točke. V končnico so punce prišle s tremi točkami prednosti in to uspele ohraniti do konca.

Rezultat tekme:      FORMIS II : Pohorje Volley     3:1 (25:20, 20:25, 25:14, 25:21)

Za FORMIS II so igrale:
Ana Kristina Šalinovič, Nuša Trlep, Špela Belec, Mija Primec, Miša Možič, Lea Krumpak, Gabi Gselman, Brina Bračko, Teja Potočnik, Urška Špela Pregl, Tjaša Špindler, Ana Štern

 

Izjave po tekmi:


Peter Možič

“Vzdušje v ekipi je bilo zelo dobro in nekaj potez je bilo na ravni zelo izkušenih igralk. 3. DOL je zelo dober poligon za učenje, saj v večini ekip igrajo starejše izkušene igralke, ki so namazane z vsemi “žavbami” in nas lepo šolajo. Hvala vsem, ki nas podpirajo, pomagajo pripravljati teren, DJ-u, hala mojstrom, staršem…. Naš rezultat je delo vseh v klubu.”

 

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik: {gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/7.kolo}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje