Starejše deklice nadaljujejo z zmagami

by admin

Martinova nedelja je bila čas, ko je bil na sporedu 3. krog kvalifikacij v državnem prvenstvu za starejše deklice. Igrali sta obe naši ekipi, deklice Formis II so se odpravile v Slovenj Gradec, deklice Formis I pa so prvič nastopile v domači dvorani v Hočah.

Formis II

Deklice Formis II so pričele odlično in gladko premagale ekipo Galeje. Sledila je tekma z domačinkami, ki so jo prav tako pričele odlično in povedle z 1:0. Žal pa dekleta niso vzdržale takšnega ritma, v drugem nizu so popustile in ga izgubile. Odločal je tretji niz, katerega so prav tako dobile domačinke in zmagale.

Kostamnn Sl.Gradec : Spodnja Savinjska 2:0 (25:11, 25:16)  
Galeja-Branik : Formis II 0:2 (11:25, 23:25)  
Formis II : Kostamnn Sl.Gradec 1:2 (25:19, 15:25, 10:15)  
Spodnja Savinjska : Galeja-Branik 2:0 (25:20, 25:22)

Deklice Formis II na lestvici trenutno zasedajo tretje mesto in imajo še vedno lepe možnosti za napredovanje (v nadaljevanje tekmovanja se uvrstita prvi dve ekipi v kvalifikacijah).

Vse rezultate in lestvico lahko vidite ….. TUKAJ.


{gallery Novice_ostali/STD_1/KVAL_3/F2}


Formis I

Deklice Formis I so igrale svoje prvo uradno tekmovanje v novi dvorani v Hočah. Že samo to dejstvo je pomenilo dodatni pritisk, ki pa so ga punce dobro prenesle in dvakrat gladko zmagale. Prvo tekmo so igrale proti vodilni ekipi iz Ruš, drugo pa proti ekipi iz Puconcev.

Formis I : Ruše – MS Design 2:0 (25:13, 25:14)  
Ruše – MS Design : Benedikt 2:0 (25:20, 25:11)  
Benedikt : ŽOK Kema Puconci 0:2 (21:25, 15:25)  
ŽOK Kema Puconci : Formis I 0:2 (19:25, 19:25)

Deklice Formis I z maksimalnim izkupičkom zasedajo na lestvici drugo mesto, a imajo dve tekmi manj od prvo uvrščene ekipe iz Ruš. Ob takšni igri, kot so jo pokazale to nedeljo jim prvo mesto v skupini in napredovanje ne more uiti.

Vse rezultate in lestvico lahko vidite ….. TUKAJ.


{gallery Novice_ostali/STD_1/KVAL_3}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje